Единствената защитна реакция на ПП е да групират обвиняващите ги в

...
Единствената защитна реакция на ПП е да групират обвиняващите ги в
Коментари Харесай

Никой не очакваше Румен Радев да прати личния си социолог да каже в ефир: Вече е сам!

Единствената защитна реакция на Политическа партия е да групират обвиняващите ги в един и същи грях от партии и персони, които нямат нищо общо между тях – Трифонов, Радев, Нинова и Борисов, и да настояват, че са се сдружили. Тази логичност обаче е все едно да кажем, че Политическа партия и Демократична България са се сдружили с „ Възраждане “ поради гласуването за Изборния кодекс. Това са глупости и е една детска реакция, която би трябвало да се класифицира като суматоха.

Така разяснява последните политически събития политологът доц. Румяна Коларова.

„ Изсипването на прилагателни сред Василев и Радев ще има отрицателен резултат и за двете страни, тъй като бяха доста компактно един до различен. Винаги когато имате подобен раздор, се отразява и на двамата. По-голямата вреда е за Политическа партия “, счита тя.

И добави, че има фрагменти, които просто имат престиж, без да са оцветени партийно.

От своя страна политологът Слави Василев уточни, че наследството на Политическа партия не е положително и Радев е произнесъл своята присъда. „ Няма връщане на фрагменти на ГЕРБ, а връщане на хора, които са работили в администрацията по тяхно време.

„ Продължаваме промяната “ групират останалите, с цел да се оформи като партията, която бори всички несгоди. Разводът на Радев с Политическа партия демонстрира, че той още веднъж е самичък на фронта “, акцентира той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР